Pushing.Daisies.S01E01 - Halottnak a csók.S01E01

| Címkék: sorozat | 2009.10.03. 13:59

Úristen!Legnagyobb ezt már az első részből megtudom mondani...kicsit elvont,kicsit Tim Burton-ös,élénk színvilág áááá eszméletlen!Végre rávettem magam h  elkezdjem nézni...de nem voltam annyira rápörögve mivel kaszát(cancel) kapott...de nem azért mert rossz sorozat mert egyenesek isteni...de tényleg...hanem azért mert az amerikaiaknak ezt túl nehéz volt felfogni...mármint h ők nem szeretik az ilyen sorozatokat ahol néha gondolkodni is kell...és nem volt nézetsége és befejezték.Remélem minden rész hozza ezt a feelinget!

A történet:


A felnőtteknek szóló mese középpontjában Ned áll, egy pitekészítő fiatal srác, egy nagyon különleges képességgel. Kisfiúként Ned rájött, hogy egyetlen érintésével fel tudja támasztani a halottakat, azonban ha még egyszer megérinti, ismét meghal, de most már végleg. Ned képessége sem tökéletes, ugyanis a halottak mindössze egyetlen percig támadhatnak fel - illetőleg, ha feltámadási idejük túllépi ezt a mágikus hatvan másodpercet, akkor a közelben egy véletlenszerűen választott élőlény minden előzmény nélkül meghal. Emerson Cod, egy magánnyomozó is tisztában van Ned különleges képességével, és azt megpróbálja kihasználni, dollárra váltani, mégpedig úgy, hogy a hullaházban erőszakos halállal távozottakat élesztenek fel egy percre, hogy megpróbáljanak minél több információt nyerni tőlük gyilkosukkal kapcsolatban. Így tehát Ned számára is egyértelmű, hogy kordában kell tartania a képességét, arról azonban nem tehet, hogy amikor meglátja halott gyermekkori szerelmét és feléleszti, már nem képes visszaküldeni az örök sötétségbe, így a lány, Chuck életben marad. Az életben maradásnak azonban természetesen ára van: egy személy meghal a közelben, valamint Ned egy ujjal sem érhet Chuckhoz, hiszen azzal csak megölné őt, így plátói, romantikus kapcsolatuk nyilvánvalóan előre nem látható bonyodalmak hadát eredményezi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9,5/10


Off:Scrubs S07E01-et keztem nézni...nemsoká végig nézem az össze részt(8évad)és utána egy megakritika:)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr31424967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.