Magyar Japanológusok VIII. Jubileumi Tanácskozása, a két ország kapcsolatfelvételének 140., újrafelvételének 50. évfordulója alkalmából.

| Címkék: japán | 2009.10.18. 01:42

Helyszín: ELTE BTK Kari Tanácsterem
1088 Budapest, Múzeum körút 4/A fsz.
Időpont: október 28, 9:30

Japán és Magyarország kettős jubileumi évében a Japán Nagykövetség, a Magyar Külügyminisztérium, az ELTE BTK Japán Tanszék, a Magyar-Japán Baráti Társaság és a Sókókai japanológiai konferenciát rendez a két ország kapcsolatfelvételének 140., újrafelvételének 50. évfordulója alkalmából. A rendezvényen bemutatják a “Tanulmányok a magyar-japán kapcsolatok történetéből” című tanulmánykötetet is. Megnyitó beszédet tart Hudecz Ferenc, az ELTE rektora, Japán részről pedig Ito Tetsuo, az újonnan kinevezett japán nagykövet ezen az eseményen fog először beszédet mondani. Az esemény a jubileumi ünnepségek egyik legjelentősebb programja.

Forrás: http://www.elte.hu/hirek?p4=n:5&id=NW-1413
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr941457182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása