Perfect Blue /online/

| Címkék: anime animekonline | 2010.05.24. 11:48

Ismertető röviden:

Történetünk főhősnője Mima a fiatal popsztár. Menedzsere kérésére feladja énekesi karierjét,hogy a szórakoztatóipar nagyobb hírnevet jelentő szimpadaira lépjen. Szal belevág a szinészkedésbe megy is neki,van tehetsége hozzá,de a filmben kapott szerepei miatt sok rajongója elhagyja...

Vélemény:

A sztori Mima saját énjével való vivódását mutatja be. Azt hiszi az egyéniség váltás nagyobb sikereket és boldogságot hozhat számára. (pedig ami megy,azt se biztos hogy eröltetni kell XD) Egy Két jelenetnél kiszámítható a történések sorrendje,de ettöl független izgalmas. A 18-as karika a sarokba van mert televan gyilkoságokkal és erotikus jelenetekkel. Ez az 1 óra 18 perces Movie 1998-ban készült és ahoz képest,hogy nem mai már,nekem nagyon bejött mint karakterdizájnilag,mint a történetben megalkotott világ ábrázolása végett. Mindenképpen csak ajánlani tudom.

A film magyarszinkronos online magtekintéséhez kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr742027150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása