Shion No Ou

| Címkék: anime | 2009.09.28. 20:05

Angol cím :The Flowers of Hard Blood

Kiadás:2007

Műfaj:  Dráma,Sport

A történet Shionról szól,aki már 4 évessen rendkivűl tehetséges a shogiban.Egy nap meggyilkolják a szüleit a szemeláttára és a gyilkossal lejátszik egy shogi partyt. :D Eltelt 8 év Shion az eset után megnémult,de viszont a shogi iránt érzett szeretetét nem vesztette el. A gyilkost nem sikerült kézre keríteni....MUHAHA

Vélemény: Nem volt rossz,de nem hívnám jónak...xD ...szal érted :D a 16. résztől vadulnak be az események,persze ez nem azt jelenti,hogy onnan kezd nézni mert akkor nem érted meg :D. Sokkal unalmasabbra számítottam,kellemessen csalodtam benne,mert azt hittem,hogy csak a shogiról szól az egész,de nem.A karakter ábrázolás a 17 résztől...hanyag főleg az emberek kezei meg a mozgásuk.

Kedvenc karakter:Saori és miért?...Nézd meg és egyből bele szerelmesedsz. ^^

Pontozás: 6.5/10

Letöltés: klikk

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr341413847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása