K-ON!

| Címkék: anime | 2009.10.03. 17:53

Alternatív cím: Kei-ON!

Kiadás: 2009

Műfaj: iskolaiélet,vígjáték,zenés

A történet 4 lányról szól. Teljessen eltérő személyiségek. Yui a kis butus,aranyos,Mio a szép és nőies,Ritsu a feledékeny és túlbuzgó,Mugi a tisztelettudó hercegnő stílus. ^^ Ezek a lányok zenélnek és a történet is erről szól...O.o WTF? (gondolod magadban) A K-ON! klub (könnyűzenei klub) tagjai. Persze a történet tele van vígjátékkal,rengeteggel,szal néha elkalandozik a történet.(meg a lányok is a klub tevékenység helyett teát isznak és sütiket majszolnak) ^^'

Vélemény:Nagyon jó sorozat! Rengeteget lehet rajta nevetni. A karakter dizájn nagyon nagyon aranyos ^^ a szinkronhangok is ellettek találva. Az opening és az ending tökéletessen illik az animéhez. Szal csak jókat tudok róla mondani. Van egy + 13. rész is hozzá,amit valószínüleg le is fordítunk. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr731425322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása