Canaan

| Címkék: anime | 2009.10.13. 10:05

Műfaj:akció, dráma, kaland, misztikum

Kiadás:2009

Részek:1.Crimson Shanghai  
2.A Cruel Game
3.A Trivial Matter
4.Growing Dark
5.Friends
6.Love & Piece
7.Gravestone
8.Request
9.Flower of the Past
10.Vanish
11.Thoughts
12.Seasonal Train
13.Land of Hope

Opening:Faylan-mind as Judgment

Ending:Annabel-My heaven

Animáció gyártás:P.A. Works 

Rendező:Masahiro Ando

Zene:Hikaru Nanase

Maria és Minoru Shanghaiba utaznak egy fontos cikk elkészítése érdekében,ám Maria egy halálesetet fényképez le,teljessen "véletlen". Üldözőbe veszik és Canaan megmenti...így kezdődik a sztori ami nagyvonalakban Maria megmentéséről és Canaan multjáról, lerendezettlen ügyeiről szól.

A történet elsőbenyomásra átlagos akciónak tünik,de a váratlan fordulatok,események után megváltozott véleményem. A harcos jelenetek nagyon jól kilettek dolgozva,ötletes,szép megjelenítés. A zenét nem tudnám kiemelni,mert a történet teljessen elvonja a figyelmed. :D Az opening elég pörgős,ellentétben az endingel mely egy lassú hangvételű nóta. A vígjáték mindig jelen van az animében,még a legdrámaibb helyzetekben is,amit álltalában Yun Yun nak köszönhetünk. ^^ Kedvenc karakterem Alphard. Rideg,okos,erős és gyönyörű.*.* Nagyon jó történet,ellett kapva. Az utolsó rész után még 15 percig ülltem és csak bámultam ki a fejemből annyira elvarázsolt. Remélem lesz folytatása.
 

9/10

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr991446927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása