Ride Back

| Címkék: anime | 2009.10.14. 18:36

Műfaj:akció, dráma, mecha, vígjáték

Kiadás:2009

Részek:1.Crimson RideBack
2.Tamayo`s Superiority ~Spread Legs Form~
3.Thus the Flag has been abandoned
4.Shouko, Close Call
5.Mysterious RideBack Girl
6.Lightning Speed Ride
7.Crime and Punishment
8.GET RIDE ! The Chosen One
9.Sunshine Garden
10.Master of the war
11.Sometimes it`s Cloudy after a Rain
12.Towards the Light Stage

Karakterdesign: Satoshi Tazaki

Rendező: Atsushi Takahashi

Zene: Takafumi Wada

Eredeti mű: Tetsuro Kasahara

Studió: MADHOUSE

Történetünk a nemtúl távoli jövőben játszódik Japánban. Főszereplőnk Ogata Rin,akinek a balett volt az élete ("fénye"). Azért csak volt,mert egy sérülés miatt abba kellett hagynia. Ám egy napon az egyetemen egy különös klubba téved melynek neve Ride Back. Ott találkozik az új "fényével" Fuegoval...

Vélemény:

Sokkal unalmasabbra számítottam,abból itélve,hogy a műfaját a mecha határozza meg.De miután megnéztem,rájöttem,hogy ez a téma sincs még teljessen kimerítve és tudnak újat mutatni.A vígjáték elemek nem nagyon találhatóak meg benne,csak elvétve,de azok se ütössek. A sztori a második felétől kezd izgalmas,drámai lenni. Egyre több harc és  vérfröccsenős jelenet lesz. ^^ A megjelenítés szép és a zene is passzol. Az opening nagyon illik az anime műfajához az ending viszont...(nekem nem tetszett :P:D)Nem a 2009 es év ékessége,de egyszer megtekinthető.

7/10


 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr721450359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása