The Vampire Diaries S01E06 - Lost Girl

| Címkék: sorozat | 2009.10.18. 22:55

Awesome!!!

Naon ott van!Ez a rész vitt mindent!Most ide az összeset:)Ami eddig hiányzott szikra/érzés az most meglett...nem tudom h mikor de ez a rész magába szippantott...

A történet...Damon kiszabadult...de nem tud napfényre menni a gyűrűje nélkül..és amig unatkozik elkapja Vickit..és vámpírá teszi a csajt...yeah:)új vámpír...szegény lány nem birja ki majd és ember vért iszik...közbe elkezdenek vadászni a vámpírokra...meg végig flashforward van és mutatják a múltat...Stefan bevallja Elenának h vámpír vagyis Elena rájön:)És amikor táncol Vicki meg Damon és közbe Depeche Mode szól hát ez 5*:)Az pedig naon nagy wtf h Kathrine(rem jól irtam) vámpír volt és ő változtatta át a Salvatore testvéreket...nagyon össze van rakva ez a rész igy tovább...;)

8,5/10



Update:Gleeből már 3 résszel le vok maradva:(holnap elméletileg pótólom...




 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr361459248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása