Air Gear (エア・ギア)

| Címkék: anime | 2009.10.26. 14:29

Kiadás:2006

Műfaj:akció, ecchi, iskolai élet, sport, vígjáték

Részek: Trick 1-Trick 25

Zene:skankfunk

Rendező:Hajime Kamegaki

Studió:avex group, Marvelous Entertainment, Oogure Ito, Toei Animation

Karakterdizájn:Oh! great

Eredeti Mű:Oh! great

Történetünk föhőse Minami Itsuki,aki 4 lánytestvérével él együtt,de viszont egyik sem vérszerinti testvére (OH YEAH) Ezek a lányok nagy sztárok az Air Trek világában ami egy görkorizáshoz hasonlitó sport. Egy nap Ikki el lopja nővére AT jét és kiprobálja. Ezután rabul ejtette a "szárnyalás" és eldöntötte,hogy ő lesz az Égi Király azonban ehez nagyon sok bandát kell legyőznie....

Kb 4 hónapig csak fent szerepelt a listámon,mert úgy voltam vele,hogy egy koris animében mi lehet a nagyszám,aztán 2 napja rászántam magam és megnéztem az elsőrészt....nem bírtam abbahagyni annyira magával ragadott:D. Ötletes jó harcok vannak benn,szép karakterek,jó rajzolás, a zene is tökéletessen illett hozzá,az opening kicsit jobban tetszett mint az ending,de azt se sorolnám a "szar" kategoriába. Televan vigjátékkal amit legtöbször Ikkinek köszönhetünk.Azt sajnáltam,hogy rövid :( mindössze 26 rész azért 26 mert van egy +rész a 21.5.rész. Mindenképpen ajánlom azoknak akik szeretik a sportot, harcokat,vígjátákokat. Kellemes kikapcsolódás volt. ;)

9/10

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr941476267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása