Ajánló:)Supernatural...Odaát...S01E01-S02E15

| Címkék: sorozat | 2009.11.02. 09:56

Hmm...sokáig rá se néztem erre a sorira...mert mondom tuti ilyen tiniknek készült kép jóvágású főszereplővel.tuti h semmi értelme...meg csak hülyeség az egész...aztán szép lassan utol ért engem is az örület:)Az első 12 rész nem gyakorolt rám túl nagy hatásr...kicsit unatkoztam is közbe...de aztán egyre jobban bepörögtek a dolgok és azon kaptam magam h nem birom nem nézni:Dmost a második évad 15 részénél járok...és egyre nagyobb távlatok nyilnak meg...majd néha irok róla...de olyan sokat nem mivel jóval levagyok maradva az amerikai vetités mögött...amúgy ami nagyon bejön az az h egy kicsit darkos az egész...olyan nem is tom..engem például megtud ijeszteni kicsit vagy nemtom:Dpedig mindig tudom h most ha megfordul akk ott lesz mögötte a halott lány de akk is...jól van megcsinálva a képi világ és hát a hangok is teljesen rendbe vannak...bátran ajánlom mindenkinek jó az eleje tipikus  CW-s sori h egy rész egy szörny és lassan halad a sztori...de után jól adagolják a dolgokat le a kalappal elöttük xDSzval ez nem egy tini lányoknak szóló sorozat csekkolja nyugodtan bárki megéri;)

Történet: A sorozat két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az Egyesült államok különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

Műfaj:Az Odaát (Supernatural) egy természetfeletti-, fantasy-, horror-, thriller- és drámaelemeket vegyítő amerikai televíziós sorozat.

5.évadnál tart amerikába...

1.évad értékelése : 7,5/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr731492505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása