V Premier! + promo

| Címkék: sorozat | 2009.11.03. 13:02


Lourdes Benedicto is szerepel a sci-fi hívei által talán legjobban várt sorozat pilotjában, a V-ben.

Lourdes Benedicto, aki öt Vészhelyzet-epizódban domborított, hét részt kapott a Dawson és a haverok-ban, tizenegy epizódban volt látható a 24-ben, ezúttal a sci-fi felé fordul. A színésznő, aki a fentiek mellett játszott még a Gyilkos számok-ban és a Kilenc túsz-ban (utóbbiban végig), most a V című pilothoz írt alá.

A tudományos-fantasztikus sorozatterv kapcsán Elizabeth Mitchell (Juliet Burke - Lost) nevét is emlegetik, aki ügynököt alakít majd. A V eredetileg egy 1983-as minisorozat volt (annyira mini, hogy két részből állt), Kenneth Johnson tollából. Nagy vonalakban arról szólt, hogy óriási űrhajók érkeznek a Földre, némán lebegnek a nagyobb városok fölött, majd embernek kinéző lények szállnak ki - akik valójában alakváltó hüllőként jöttek, és természetesen szó sincs barátságos szándékról.

A siker után 1984-ben egy háromrészes minisorozat született, The Final Battle alcímmel, eztán pedig egy 19 részes széria tapadt még rá. Mivel nagy tábora volt, videojáték, könyvek, képregények is készültek a V-híveknek.

forrás:[origo]
 
V premieres Tuesday, November 3 at 8pm on ABC. vagyiiis maaa van a premier;)

mostani promo:

Az eredeti mini sorozat:

Az eredeti mini sorozat openingje(1984-85):

És még egy mostani promo:

Érzem ez nagyott fog ütni:)Tuti jó sorozat:)Wáááháá de nézném már;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr521495292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása