Natsu no Arashi!

| Címkék: anime | 2009.11.07. 08:58

Műfaj:dráma, fantasy, mágia, vígjáték

Részek:  1 Playback Part 2  
2 Girl A  
3 Wanting to Protect  
4 Full of Memories  
5 Secret Flower Garden  
6 Falling In Love  
7 An Outsider`s Relation  
8 Suit Yourself  
9 Hero - Now`s the Time for You to Become a Hero!  
10 Stranger  
11 The World Exists For the Sake of the Two  
12 Entrust Yourself to the Flow of Time  
13 Playback Part 1

Kiadás:2009

Rendező:Akiyuki Shinbo, Shin Oonuma, Shuuji Miyazaki, Yasuhiro Mori

Karakterdizájn:Kazuhiro Ota

Eredeti Mű:Jin Kobayashi

Zene:Ken Sato

Studió:SHAFT, Studio Pastoral

Letöltés

1.rész összefoglalója

Történetünk első része egyben az utolsó is...O.O Majd csak a 2. résztől kezdenek a dolgok az elejéről megmutatkozni. Főszereplőnk Hajime  egy hiperaktív okostojás. :D Jun és hajime beszélgetnek a helyi kávézó pultjánál (a történet 80 százaléka a kávézőban fog játszódni) amikor a pincérnő kihozza Hajime jegeskávéját ("Valami különös érzés lesz úrrá rajta") :D Ez a felszolgáló hölgy a másik főszereplönk Arashi....így kezdődik Hajime és Arashi közös kalandja.

Egy rövidke kis sorozatról van szó rengeteg vígjátékkal és egy csipet Drámával. A karakterek átlagossak :( nincs bennük különlegesség,talán Jun-t tud kiemelni nem mindennapi mindennapos (érted) nyomorgása végett,ugyanis női mivoltját kell nap mint nap rejtegetnie a segghülye Hajime elöl.:D "Kaphatnék sót?" ezt mondogatja a 13 rész során egy pultnál ülő karakter,néha felbukkanva,persze senki se veszi észre. :D. Felfedeztem egy két olyan megjelenítési technikát amit már láttam más animében Pl.:egy két képi effekt a Sayonara Zetsubou Sensei ből...nem tudom mire vélni vagy koppintás vagy paródia :D A rajzolásra nincs panaszom hozza a 2009-es elvárást. Az Opening nem tetszik...idétlen és az ending se lenyűgöző. Összeségében egy kellemes,nevettető kis történet.

Pontozás: 7.5/10

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr341506533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása