H1N1

| Címkék: érdekes | 2009.11.20. 14:02

Kedves olvasók!
A mai naptól üzemelnek az ország számos pontján a köztéri "oltó egységek". A történet enyén szólva "levágós" ugye kezdve a tüdőgyulladásos kismamától, egészen a gyógyszertárba betőrő rablóig, aki semmi mást nem vitt el csak 30 H1N1 vakcinát. Hasonló az ügylet mint a "terrorizmussal". Nagyon jól kitalálták azt a fogalmat is hiszen, Amerikában mogyoróvajérzékenységben évente 5000 ember hal meg átlagosan, míg a terrorizmus által bizonyíthatóan alig pár tucat. A terrorizmus ellenes harcra milliárd dollárokat költenek, de valahogy a mogyoróvajérzékenyekre szinte semmit. Vagy mondjuk ha az autóbaleseteket nézzük, akkor abból kifolyólag naponta annyi ember hal meg a régióban mint influenzában cirka egy év alatt. Remélem ez a két példa szemlélteti, hogy mi a helyzet a világban és elindít az olvasókban legalább egy szikrát, hogy kezdjenek el belegondolni mi történik! Azt sugallják, hogy örüljünk ha nekünk egyáltalán még jut vakcina, miközben hála Istennek a lőtéri kutyának nem kell az oltás! Hiszen oltott már ez a kormány minket éppen eleget...
Kőházy Ferenc

Amivel még kiegészítettem a youtube videót:

"Itt nem higanyról, meg mikrochipről, meg népirtásról és hasonló sületlenségekről van szó.
Ha valaki ilyesmire gondolt, akkor nem értette a dalt.
Nem is szimplán üzleti tranzakció amivel szemben állunk, hanem egy nagyon komoly megelőző pszichés felmérés, amely talán valami valóban súlyos dolgot előz meg. Azt hittem ez egyértelmű a szavaimból, de időközben kiderült, hogy nem..."

 



forrás:http://ww2.salatamagazin.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr711539718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása