Blood+

| Címkék: anime | 2009.12.07. 20:50

Kiadás: 2005-2006

Műfaj:démonos, horror, misztikum, shounen, vámpírtörténet

Studió:Aniplex, MBS, Production I.G

Rendező:Jun Matsumoto, Jun'ichi Fujisaku, Kazuto Nakazawa, Naoyoshi Shiotani, Yuu Kou

Zene:Mark Mancina

Karakter design:Chizu Hashii

Producer:Hiro Maruyama, Hiroshi Morotomi, Katsuji Morishita, Tomonori Ochikoshi, Yutaka Oomatsu

Részek:50

Nagynehezen végeztem vele,ezt nem azért mondom mert rossz volt sött...csak nem nagyon volt mostanában időm...(inkább mangákat olvastam MUHAHA). Történetünknek rengeteg főszereplője van,de közülük is leginkább Saya-ról szól. Főhösnőnk egy átlagos 16 éves középiskolás lány...legalábbis ő is ezt hiszi Saya úgyanis nem ember és nem is 16 éves O.O...

A megjelenítés átlagos,megfelel a 2005-ős évjáratnak :P A harcjelenetek jók,ötletessek. A Zene viszont kicsit unalmas már a végére. Több openingje és Endingje is van amik nagyon jól ellettek találva. Kedvenc karakterem Saya hát ki más is lenne:D Imádom a benne lángoló tüzet a kedvességét és az ártatlanságát. Ez a viszonlyag hosszú 50 részes sorozat nem bővelkedik vígjáték elemekben,de annál inkább a drámában. Nagyon sok számunkra kedves karakter veszik el az animében :'( Összeségében sztem egyszer megnézhető néhol ellaposodik,de nem annyira gáz. Szal ha van rá alkalmad nézd meg ;)!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr601581533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása