07-Ghost

| Címkék: anime | 2010.01.05. 19:35

Kiadás: 2009

Műfaj: akció, bishounen, dráma, fantasy, josei, mágia, misztikum, szupererő

Részek: 25

Zene: Kotaro Nakagawa

Producer: Ayako Kimishima, Hitoshi Kawamura, Masanori Goto, Tomoyuki Saito

Rendező: Nobuhiro Takamoto

Karakterdizájn: Maki Fujii

Ismertető röviden:

Történetünk  főszereplője Teito Klein,aki egy rabszolga volt korábban,de most egy katonai iskola tanulója. A vele történ múltbéli emlékeire nem emlékszik de ezek szép lassan vissza térnek (ki gondolta volna :D) és eszébe jut hogy hogy ő egy herceg XD  A történet azután fog beindulni hogy Teitonak eszébe jut,hogy ki apja gyilkosa és megprobálja megőlni.

Amennyire jól kezdődik olyan gyorsan el is laposodik a történet. :S Mint sok anime ez is a manga alapján készült. A kivitelezés és a megjelenítésre nem lehet panasz és a karakterek is nagyon tetszek ahogy megvannak csinálva, csak az a baj hogy mindegyiknek olyan sablonos már a személyisége,unalmas. A történet a barátságról szól,de már annyira a barátság,hogy szinte a buziság határát surolja. XD Az opening és az ending se valami tuti. Hát nem tudom..mégegyszer nem hiszem hogy belekezdenék. :D Jah és igen sztem lesz folytatása..sőt tuti.

5/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr291649764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása