Megnyílt a legnagyobb Hello Kitty üzlet

| Címkék: hírek japán | 2010.01.14. 05:51

Négyszáz négyzetméter, öt részleg, ruhák, táskák, ékszerek, telefonok: ezt jelenti a 35. születésnapját idén ünneplő világhírű japán játékfigura, Hello Kitty eddig legnagyobb üzlete, amely csütörtökön rajongók tömegének jelenlétében nyitotta meg kapuit Tokióban. 


 

A japán főváros bevásárló negyedében,Ginzában található üzletben szinte minden kapható, amire csak Kitty híres cicafeje ráfér. A ruhák, ékszerek, táskák és elektronikus eszközök mellett írószerek, lakberendezési tárgyak, de még Hello Kitty ásványvíz is van a polcokon. A csütörtöki megnyitón az újságírók mellett több száz rajongó is részt vett, beszámolók szerint ők alig tudták féken tartani érzelmeiket. 

A világ legnagyobb Hello Kitty üzletében öt részleg kapott helyet: a külön gyerekrészleg, kommunikációs részleg és a felnőtteknek szóló osztály mellett helyet kapott egy tematikus rész is, ahol havonta más Kitty-kínálat várja a vevőket. Az ötödik részlegen a világhírű cicát birtokló Sanrio vállalat más híres figuráit mintázó tárgyak kaphatók.

Az 1974-ben Simizu Ikuko által rajzolt Kittyt mintázó termékek világszerte 70 országban kaphatók, hozzávetőleg 50 ezerféle cicás árut forgalmaznak.

A játékfigura tavaly 530 millió eurónak megfelelő jenes forgalmat hozott a Sanriónak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr731671123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása