Keith

| Címkék: film | 2010.01.16. 11:25

rendező: Todd Kessler
forgatókönyvíró: Todd Kessler, David Zabel
operatőr: Darko Suvak
zene: Tree Adams
látványtervező: Kristan Andrews
vágó: Cara Silverman, Christopher Kroll

szereplő(k):
Jesse McCartney (Keith)
Jennifer Grey (Caroline)
Elisabeth Harnois (Natalie)
Ron Carlson (Tanár)
Tabitha Brownstone (Cynthia Anderson)

Natalie-nak minden bejött az elmúlt időszakban: évkönyvet szerkeszt, ösztöndíjat kapott a főiskolára, jó eredményeket ér el a sportban és a közösség "királynője". Azután belép az életébe Keith. A titokzatos és tartózkodó fiú nagy hatással van rá, elvonja a figyelmét a dolgairól. Minél inkább visszahúzódik Keith, annál inkább kíváncsivá teszi Natalie-t, aki megpróbál magyarázatot találni Keith különös viselkedésére. Nem akarja közel engedni magához, ám a szívének képtelen parancsolni. Miközben Natalie világa lassan elemeire hullik szét, mindkettőjük élete örökre megváltozik.

K*rva jó film! :D Nagyon vidáman kezdődik,de ez az állapot szépen lassan átcsap melankolikusba,drámaiba. Nem átlagos "love story" szal aki unja már az ugyan olyan filmeket azoknak  ajánlom. A másik dolog ami levett még a lábamról az a Soundtrack...mindegyik zene nagyon tetszett,főleg a gitár dominál bennük.

IDE kattintva megtekinthetitek a filmet online!

8/10

Itt az egyik filmben halható zene:
   

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr191676467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása