The Road

| Címkék: film | 2010.02.01. 11:00

Műfaj: Dráma, Thriller
Rendező: John Hillcoat
Forgatókönyv író: Joe Penhall, Cormac McCarthy (regény)
Szereplők: Viggo Mortensen, Robert Duvall, Charlize Theron, Guy Pearce, Kodi Smit-McPhee
Filmstúdió: The Weinstein Company
 

Történetünk egy Apárol és fiáról szól akik egy posztapokaliptikus világban élnek. A nyövények és az állatok mind elpusztultak és az emberek többsége is. Az időjárás teljessen átalakult Nukleáris tél van,a hó szürke és állandóan fagy van. Főszereplőink délfelé utaznak,abban a reményben,hogy vár rájuk ott valami jobb,de útjuk során a sok nehézségbe botlanak, Például az éhezésbe,az állandoan friss húsra leselkedő kannibál fosztogatokba,és az embertelen időjárásba.

Vélemény röviden:

Nagyon megható kis történet,ahogy az apa probálja védeni egyettlen fiacskáját. A sztori televan drámával és a két főszereplö közötti érzelmekkel. Rengetegszer probálkoznak öngyilkosággal,de ezt végül képtelenek megtenni,(mert ahogy az a filmben majd elhangzik az "luxus") Nagyon tetszett a látvány mert valóságos,és én is így képzelném el világot egy ilyen katasztrófa után. A film nem is nagyon szól semmiről csak a vándorlásukról,de néha betekintést kapunk egy két múltbéli eseménybe is,ilyen vissza emlékezős formában. Akinek érzelem és dráma hiánya van,akkor annak ajánlom ezt a 1 óra 49 perces filmecskét.

Magyar bemutató: 2010. március

8/10


 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr771714431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása