Ookami to Koushinryou II

| Címkék: anime | 2010.02.06. 16:42

 

Kiadás: 2009

Zene: Yuuji Yoshino

Részek: 12 rész

Rendező: Takeo Takahashi

Studio: AT-X, Chiba TV,KBS Kyoto

Karakterdizájn: Toshimitsu Kobayashi

Műfaj:dráma, fantasy, kaland, romantikus, seinen

Rövid ismertető:

Történetünk ott fólytatódik ahol az  első évad abbamaradt! Főhőseink Lawrence és Horo észak felé tartanak,hogy megleljék Horo szülő faluját,Yoitsut! De ha ez ilyen könnyen menne,akkor nem kapnánk egy remek kis történetet.

Vélemény röviden:

Nagyon jó! Sokkal jobban tetszett mint az első évad! Több benne az érzelem a dráma és az agytekergetős téma. A megjelenítés nem nagyon változott az első évadhoz képest,de így is tetszik. Az opening és az ending viszont változott és jók is,főleg az ending. A történetben Horo egyszer sem veszi fel a valódi róka alakját,nálam ez egy plusz pont,mert nem tetszett hogy a kedves,aranyos kis Horocskám átváltozik egy csúnya rókává. A másik dolog ami még tetszett,hogy megmutatkozott a féltékenység is hol egyik főszereplönknél, hol a másiknál...és hogy a végén összejönnek-e? Nézd meg és meg tudod!

8/10

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr681734401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása