Bakemonogatari

| Címkék: anime | 2010.02.09. 18:00

Műfaj: akció, ecchi, horror, misztikus, pszichológiai, romantikus, seinen, slice of life, vígjáték

Kiadás: 2009

Zene: Akio Watanabe

Gyártás: Aniplex, Kodansha, SHAFT

Karakterdizájn: Akio Watanabe

Rendező:Akiyuki Shinbo

Studió: AT-X,BS Japan

Ismertető röviden:

Történetünk főszereplője Araragi Koyomi egy látszólag hétköznapi,középiskolás srác, ám ez nem teljesen igaz. Araragi sérülései szinte azonnal meggyógyulnak, derül ez majd ki szinte a történet legelején a másik főszereplővel való összetűzés alkalmával. XD Ez a képessége annak köszönhető,hogy ő egy vámpír volt...

Nagyon fasza kis történet! A megvalósítás gyönyörű,a kameraállások szuperek. Az tetszett benne,hogy amikor nézted hirtelen beugrik egy kép rajta a szöveggel és csak olvasnod kell,aztán beugrik még egy kép amire az van írva,hogy "fekete" valahol pedig "vörös",ezek általában a jelenlegi hangulatot jelképezik. Sokszor megváltozik a rajzolás stílusa,legtöbbször vicces jeleneteknél szoktak megjelenni. A történetet egy átlagos bundába csomagolva is tálalhatták volna,mert az nem nagy szám,de nem így tették,annyira ötletes és egyben elvont,hogy hú... elvan találva na ennyi :D Az opening és az endig változó,de zenék nagyon fülbemászóak. 16 éves kortól ajánlott a véres jelenetek miatt,meg amúgy is ha egy 14 éves leül elé azt mondja 5 perc múlva,hogy "de uncsi" pedig nem így van,csak nem bírja még értékelni  azokat a dolgokat amiket ez a remek történet bemutat.Érdemes megnézni ;)

9/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr651740499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andissekai 2010.02.10. 10:36:07

Hali! A többi szereplőnek vannak kül. képességei? Vagy (egyáltalán) mi még az alapsztori?

Frodó68 2010.02.11. 05:38:58

Nem mondanám különleges képességnek,inkább átkozottak,vagy szellemek. A sztori nem nagyon szól semmiről, Araragi találkozik a négy szereplővel 3 részenként külön külön,de mindannyiuknak valami baja van,az egyik szellem a másiknak majomkeze van stb Araragi elviszi őket Oshino-hoz hogy seggítsen rajtuk. Közben Araragi és Senjougahara szerelme is kezd kibontakozni.
süti beállítások módosítása