Zombieland

| Címkék: film filmekonline | 2010.02.20. 18:58

rendező: Ruben Fleischer
forgatókönyvíró: Rhett Reese, Paul Wernick
operatőr: Michael Bonvillain
producer: Gavin Polone
vágó: Peter Amundson, Alan Baumgarten

szereplő(k):
Jesse Eisenberg (Columbus)
Woody Harrelson (Tallahassee)
Emma Stone (Wichita)
Abigail Breslin (Little Rock)
Amber Heard (406)
Bill Murray (önmaga)
Derek Graf (bohóc)

Az egyik szimplán lelép, ha valami ijesztővel találkozik. A másik imádja a harcot, és az öklénél csak a feje keményebb: ha a világot elárasztották a zombik, az emberiség pedig felkerült a legveszélyeztetettebb fajok listájára, mindkét módszer elfogadhatónak tűnik. Columbus és Tallahassee nagyon különböznek egymástól, mégis közösen próbálják átvészelni a folyamatosan rájuk leskelődő bajt: a mindenütt jelenlévő élőhalottakat. Pedig az igazi veszély az emberek között les rájuk. Összeismerkednek két lánnyal, akik egész más eszközöket vetnek be a túlélés érdekében. Ám amikor négyszemélyessé szervezik a csapatot, már nem biztosak, mi volna jobb: megbízni egymásban, vagy a zombik kitárt karjába futni. port.hu


 
vélemény röviden:

Nagyon nagy film! Tele van mindennel,ami egy átlagos hétköznap is mosolyt csal az arcunkra. A véres és a horrorisztikus jelenetek nagyon jól megvannak csinálva,sztem akár melyik filmben megállnák a helyüket,a vígjáték...hát az meg beszarás,nagyon jókat nevettem PL: amikor benyom egy ilyet a Colombus hogy "rábaszol bohóc" ...csatt :D és még egy szerelmi szál is kialakul benne ami így teljessé teszi a történetet. Összességében nagyon fasza kis film nézd meg megéri!;)

9/10

A film megtekintéséhez kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr41776462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása