First Squad: The Moment Of Truth /Vélemény/ Letöltés/

| Címkék: letöltés anime | 2010.03.21. 15:45

Orosz,Japán koprodukciós anime!

Részek: 1 Movie

Kiadás: 2009

Műfaj: akció, fantasy, háborús, történelmi

Opening,Ending: DJ Krush

Animáció gyártás: MOLOT Entartainment, Studio 4°C 

Karakterdesign: Hirofumi Nakata

Rendező: Aljosha Klimov, Misha Shprits, Yoshiharu Ashino

Ismertető röviden:

Történetünk a 2. világháború idején játszódik. A Hitler vezette németek már egész Európát elfoglalták és most az Oroszokra fáj a foguk. Ezt a holtukból feltámasztott ősi germán keresztes sereggel akarják véghezvinni.... E közben az Oroszok se tétlenkednek,a 6-os részleg,ami paranormális képességekkel rendelkező fiatalokat képez ki összeállít egy egységet majd később ezt az egységet lemészárolják és csak egyetlen túlélője marad, a 14 éves Nadia.

Vélemény röviden:

Egész fasza kis történet,bár sokan fikázzák ez abból adodik,hogy befejezetlenek tünik,mert az is, de a folytatását már rábízhatjuk az elménkre vagy arra is gondolhatunk,hogy ez a kis sztori a háború egy kicsike kis részletének bemutatása. A történet közben elég sűrűn adnak riportokat háborús veteránok,történészek,pszichológusok,szal így még életszerűbb az egész sztem. A rajzolással nem volt semmi bajom,nekem tetszett,zenéről nem nagyon beszélhetünk mert csak az openingben és az endingben csendülnek fel,de azok tűrhetőek. Az orosz nyelv se zavart szal.. Összességében egy elég jó kis Movie, ha teheted nézd meg. 8/10

Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr381856840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása