X-faktor,X-factor,The X factor,Rtl klub...

| Címkék: hírek sorozat | 2010.04.02. 07:26

Húú régen írtam már...
A teljes bejegyzés után egy egy elég komoly post... Nah akkor x-faktor...egy újabb tehetség kutató mint pl.: a megasztár,jah inkább ez a csillagszületikre nem hasonlít annyira...de azért lássuk csak miből áll:
Az X-Faktor jelenleg Európa legnagyobb és legnézettebb televíziós tehetségkutató műsora, ahol az ötödik évad döntőjére 15 millió brit tévénéző volt kíváncsi.Az X-Faktor elnevezés azt a pluszt jelenti, amitől valaki igazi sztárrá válik.
Ám érdekeség h Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív főszerkesztője Londonban járt, ahol többek között Simon Cowelltől tanulta: hogyan készül a világ legsikeresebb tehetségkutató műsora,az azért már jó nem?így adnak rá,vagy legalább is próbálnak...bekénne vizsgálnom egy angol részt h valamennyire belelássak mert igy azért nehéz bár az is előfordulhat h egy rész kevés lenne...meghát az angol mindig más mint a magyar nem?

Meg hát ezt irják:Világsztár lehet az X-Faktor magyar győztese!ez most komoly?tényleg ekkora hord erejű?ajj megkellene néznem egy két részt...
Az X-faktorban három különböző kategóriában indulnak a jelentkezők: 16-24 évesek, 24 év felettiek, valamint duók vagy együttesek.
Simon Cowell, a műsor atyja jelenleg azon dolgozik, hogy sikerüljön egy szuperdöntőt tető alá hozni Las Vegasban...nah ez azért már tényleg komolynak hallattszik amerika jövünk:)ez igy azért már nagy tét lesz:Dremélem viritunk is majd valamit!

2010-ben három tehetségkutató műsor lesz ugyebár TV2 Megasztár(erőltetett lesz az már sztem...hacsak nem lesz valami nagy újitás)aztán ott van még ugye a Viasat3 a Céggel...vagy a Cég hangja-val (igy van irva hivatalosan):D meg hát az X-faktor ami szerintem lenyom mindent igy most:D
Eddig úgy nézz ki h a két műsorvezető Ördög Nóra és Stohl András bár lehet h már más az állás(ez egy másfél hónappal ezelőtti hír asszem)...
A zsűri vagyis mentorok meg még titok nah...már magyar rajongói oldala is van:)
Ennyi most igy hirtelen...most jön a wikipédia...h mi h van röviden bár nehezen érthető sztem ezt látni kell vagy csak már én vagyok fáradt...
Leona Lewis : 



Wikipédia:
Az eddigi 5 évad nyertesei: Steve Brookstein, Shayne Ward, Leona Lewis, Leon Jackson és Alexandra Burke.
adat wikin magyarul csak róla van:Az eddigi 5 évad nyertesei: Leona Lewis
Az X Factor számtalan verzióban jelent meg világszerte. Leginkább Dániában és Hollandiában vált sikeressé, ahol immáron a harmadik évadra készülnek, csakúgy mint Olaszországban, Spanyolországban, Kolumbiában, Portugáliában és Indiában. 2010 őszén Magyarországon is bemutatkozik ez a műsor.
Az első 5 évad során az előválogatót követően először csak a zsűri előtt kellett énekelni a jelentkezőknek, a hatodik évad során azonban már közönség is részt vett a felvételeken. Azok akik ebben a körben a legjobbnak bizonyultak, részt vesznek az úgynevezett "kiképzőtáborban", ezután a versenyzők külön kategóriákba vannak sorolva, melynek a zsűritagok a mentorai. Ezt követi az élő műsor, ahol rendszerint hétről-hétre búcsút vesznek egy énekestől; a kiesőről a nézők szavazhatnak.
A nyertes első kislemeze általában karácsony körül jelenik meg, annak reményében, hogy az Egyesült Királyság első számú karácsonyi dala lehessen. Az 5 évad során minden nyertes dala felkerült az angol kislemezlista első helyére, ebből négy lett első számú karácsonyi sláger.(így ez azért tényleg komoly magyarországon lesz ekkora hype?)

egyenlőre ennyi szerintem...még a magyar premier elött irok még egy emlékeztetőt...holnap meg irok egy helyzetjelentést is...nem is tudom már hanyadikat...

x-factor logo(a magyarba annyi lesz más amúgy h k-val irjuk + lemarad a the):




nah a magyar ilyen:
azért várós...majd csekkolok egy angol részt a magyar elött és irok!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatfilmanimerulz.blog.hu/api/trackback/id/tr961888586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása